hej bloggen'!

Hejhej :)
i fredags så va jag på nån ö i rimbo och fiska kräftor, haaha det va fett nice :) Kunde inte vara med på matchen på lördagen eftersom vi skulle sova över :(, jag hörde att det gick bra 1-1 Härligt tjejor :D. Men iallafall.. så kom vi till ön ungefär vid 5 tiden på söndagen, kom inte ihåg så mkt vad vi gjorde :P det ända vi gjorde var väl å fiska kräftor :P orkar inte skriva allt vi gjorde :P dagen efter så åkte vi hem från ön typ vid ett :) på kvällen så blev det kräftskiva hos några kompisar :) skojskoj :) vi sov över, morgonen på söndagen så åkte vi hem. vi kom typ hem vid ett och då åkte vi ut med båten, det var så fint väder så vi passa på :D ja sen har jag väl inte gjort så mkt mer, imorron blire skola då :/ nu orkar jag inte skriva mer ska gå och kolla på film :)

Här kommer det lite bilder också :) :







haha xd




ÄLSKAR TWILIGHT<33

Så alla vet så älskar jag twiligt as mkt, dör när jag hör den här låten <33

Dagens outfit:)

har väldigt bråttom men jag gör ett snabbt inlägg:) Nu är jag redo att gå till skolan, här har vi dagens outfit :)


Tröja från ginatricot 149kr
jeans från london 299kr
väska från H&M 149kr
linne från ginatricot 99kr

puss på rumpan
Kram daniella


Första skoldagen :/

Hejhej!
Idag började då skolan :/ lite halv trist men kul å träffa kompisarna :) Vi gjorde inte mkt alls idag, kom nya 7:or till skolan;) härligt de :)  Men annars har det väl inte hänt så mkt i skolan, vi städade i musiksalen :/ Och sen slutet på dan fick vi fika. Jag och cassie vi fick cykla hem för sebban han skulle på träning så då fick vi ta hans cykel (: när vi kom hem så tog vi lite mellanmål och kolla på tv. Nu så sitter jag och checkar lite på datan och bloggar förstås :) Men nu så ska jag kolla på film ha det gött (:

Kram Dannie <3

CHRIS BROWN- FALLEN ANGEL

Här kommer en as bra låt :)


Inte skrivit på ett tag :/

Hej!
Har inte skrivit så mkt nu på sistonde, har inte haft ork till det. Men nu så :D
Idag har jag varit i täby med cassie och mickis(: vi har haft jätteskoj. Jag vakna 6.30 :/ mickis och hennes mamma skulle hämta mig och cassie vi 8.15. När vi va framme i täby så gick vi direkt till bikbok å kolla. mickis hitta en jätte fin kofta :)  ja köpte ja två tröjor dom va  jättefina :) Kommer bild på dom längre ner. Men nu måste ja gå! kommer lite bilder också


Tröja: Ginatricot 149kr xs


tröja: ginatricot 149kr xs


mickis <3 dannie


mickis<3


hihi Cassie<3mickis<3dannie

det var väl inte så mkt fler bilder dom flesta blev suddiga :/

Hare bra
Kram Daniella





Godmorgon!

Godmorgon godmorgon :) nu har jag,cassie och elin precis vaknat (: så just nu sitter vi och kollar på VBÅ, Vi ska snart äta frukost. Idag så är det träning skojskoj , Och mickis kanske kommer, har typ inte träffat henne på hur länge som helst :) Har inte så mkt mer att säga, men skriver mer sen kanske :)

Kolla in:
Elins blogg: http://www.idontbeliveinreality.blogg.se
Cassies blogg: http://www.casuu.blogg.se



Kram Dannie

SIMPLE PLAN <3

Kommer kanske lägga ut lite musik klipp då och då:) enjoy :)

SIMPLE PLAN- WELCOME TO MY LIFE



en rolig dag med C&E (:

hejhej!
Idag har jag varit inne i nt men cassie och elin (: riktig skojigt :D Aja men vi ställde klockan på 10 bussen gick 12.10. när vi kom fram så gick vi till cassies mamma och lämna grejer. efter det så gick vi till H&M och kolla lite. Elin köpte: en väska som vanligt xD och sen köpte hon en vit kajal, en scarf och ett armband :) Cassie shoppa en väska, och jag shoppa en väska jag me :) När vi var klara med nt så åkte vi hem med mamma och gick å handla på willys. sen har vi väl inte gjort så mkt tog lite kort som kommer strax :) Nu så sitter jag och skriver lite,  cassie kollar på xD och elin smsar som vanligt med killar ;) Här kommer dom sexigaste bilderna:


C,E&D <3









Kram :)

E,D&C låt <3


Den är underbar :)

E&D

elin & dannie har de as bra, ute i stugan och myser =) hihi som vanligt ;) idag va vi nere vid havet och bada med cassie, as kallt ;p sen ikväll hade vi träning och de va skönt att den börja nu igen (: men nu ska vi göra någe annat :) pusspåer /elin&dannie


'

hej darling, nu sitter jag här med söt elin och inte gör så mycke, hon ska sova här idag & imorgon antagligen, kan de bli mysigare? ; * men nu ska vi väl ner till campingen, vi hörs senare! pusspåer =) /d&e

Godmorgon!

Hejhej! gör ett lite snabbt inlägg nu på morgon kvisten:) jag, cassie och elin ska nog troligt viss åka till mälby å sola och bada :) det är najs:D Kanske skriver sen när jag kommer hem D

Kram Kram

Bästa Britney<3

Britney Spears- mannequin


En solig dag med cassie :)<3

hejhej :)
idag så har jag varit med cassie, och jag va med henne igår :) vi vakna kl 10.30 och såg att det var pang väder ute:) härligt de :) så vi betämde oss för att dra ner till mälby och sola och bada:) vi kom dit ungefär vid 12 och börja steka :D Sen har cassie haft lektioner om ni är intresserade:) jo hon lär en att stå på händer under vattnet xd, splash upp, kullebytta och skjuta i från :) nås på nallen om ni vill lära er :) sen vid 4 åkte vi hem :) så nu sitter vi här och gör ingenting.
Här kommer lite bilder från gårdagens! :D


Jag och söta cassie <33


lilla jag ;)


Älskar dej <3


vi är så söta ;P


jag:)


hihi la in en till xd


Cassie<33




:D




hah snygga skor jag har :P

den sötaste:)


:)


kommer mer bilder sen :P

Kram dannie


Hejhej! :)

Har inte skrivit på ett tag för jag har varit hos farmor och farfar ;P jag har väl inte gjort så mkt när jag var där var i kista en dag och solna och massa annat :) men nu är jag hemma :)


Hare fint
Kram daniella

RSS 2.0