1v 3dagar:S

Har inte skrivit på 1 vecka och 3 dagar:S det är pågrund av att jag inte har bloggat är att jag har varit sjuk i 1 vecka och har inte haft ork för det.. men nu är jag igång igen:) Ja, en dag kvar iskolan nu då, jävligt skönt:) men man hade ju hoppas på ingen snö och strålande sol men det verkar ju inte precis bli att snön försvinner :( men vi får hoppas på sol :D Just nu är jag hos mickis men mamma kommer snart och hämtar mig:) men vi hörs antingen när jag kommer hem eller imorron:) kram <3


Den måste ni se :)

Hejhej:)
tänkte berätta lite som har hänt dom senaste dagarna:) jag var på ett möte ju.. och träffa en kille som håller på med musik. Det gick kanon bra men kan inte berätta mer en så:) Men iallafall.. i går så var ja, mamma och pappa på en teater, bruden som visste för lite. Så JÄVLA bra :) peter magnusson, pernilla walhgren och martin björk va med :) asså den måste ni se fy fan:) peter är fan i helvete så jävla bra :D haha.. Sen nu idag så fick jag en liten förskotts present av pappa för jag fyller ju år snart. och det var en mic och ett inspelningspogram :D


handling: Det är dagen för bröllopet och brudgummen vaknar. Visst är hon vacker när hon ligger där bredvid? Problemet är bara att hon inte är bruden! Han vet faktiskt inte alls vem hon är. Kvällen innan var det svensexa och minnena från den är minst sagt grumliga. Nu är bruden på väg, hotellrummet är en enda röra och det ligger en naken kvinna i sängen... haha...


...

hej:)

Har inte skrivit på ett tag... har inte hunnit har vart så mkt med skolan-.-
Idag är jag ledig från skolan ska på ett möte;) berättar sen hur det gick :) ha det bra .

puss<3



Sista för helgen!

Hejhej:)
nu blir det sista inlägget för helgen.. Passar på och blogga lite nu när vi har håltimme, har ändå inget å göra.. 
idag har vi inte precis gjort nått eftersom vi har haft hål hela dag fram till halv 11;) 
klockan 2 smäller det ;) Ha det bäst<3
puss!<3

 

Kom precis hem:)

Hejhej!
har precis duschat och är klar för lite slapp efter en hård träning.. gick åt pipen..:( men jag är så jävla taggad till helgen:D hoppas alla andra tjejer är det ;) Idag har det vart en bra dag:) hoppas ni också haft de:)

tänkte kolla på andra avenyn nu:) följer ni det? rekomenderar!! fast det kanske är lite svårt och hoppa in bara men det går nog bra :) Men vi ses imorron!

juste, kom på att har ingen tillgång til internet i helgen, men skriver imorron och när jag kommer hem:)'


Hej påer;)<3

Hejhej:)
just nu sitter jag och kollar på mästarens mästare eller va fan det heter:P Idag så har det art hur tråkigt som helst, fast mitt so prov gick faktiskt ganska bra :) vi får se hur det blir:) Men jag tänkte inte precis skriva värsta inläggetnu för orkar inte det men vi hörs. skriver nog ett innan jag går och lägger mig <3




Extra träning idag;)

hejhej!
idag har det vart helt okej lite jobbiga lektioner bara men det är sånt man får leva med.. Efter skolan drog jag och cassie hem till mig och plugga lite hon gick ner till sig och hämta hennes saker och kom upp sen igen. sen idag hade vi en extra träning för att vi ska ju på godby girls cup i helgen :D Det ska bli grymt kul:)
Men annars har det väl inte vart så mkt mer, jo föresten har SO prov imorron-.- det blir kul och se hur det går..

Men tänkte kolla lite tv nu. Finns på nallen!(Y)


Nu tar vi dom tjejer! ;)


Skola imorron-.-

Hejhej:)
imorron e det dags för skola igen, gud va jag längtar-.-
idag har jag städat hela dan....  jättetråkigt-.-  Men nu så tänkte jag ta det lite lugnt innan jag går och lägger mej:) men vi hörs imorron :)


Hemma igen;)

nu har jag kommit hem igen från ett alldeles perfekt lov:) Jag har gjort massvis med saker som bio, badat i husby, shoppat m.m. Jag har kollat på farsan och valentines day skit bra båda två:) När jag var och shoppa köpte jag en jacka men jag lämna tillbaks den blev ont med pengar så jag gjorde annat skoj istället:) ibland måste man vara snål ;P Det har varit en kanon vecka fast fick plugga rätt mkt eftersom jag har prov nu när ja kommer tillbaka till skolan -.- Jag hade gärna viljat haft en vecka till.. Jag har tyvärr inag bilder att lägga ut nu, för min telefon är inne på lagning så det blir ont om det nu men hoppas det inte gör nått :) Men jag rekomenderar verkligen farsan och valentines day:)

nu tänkte jag slappa, först ska jag kolla på andra avenyn och sen melodifestivalen:) Hoppas alla har haft ett kanon lov:) Men vi hörs inom kort ;)

puss



finns på nallen:)


RSS 2.0