Skriver mer imorron:)

Nu blire inge mer bloggande för ikväll, tänkte kolla på film eller nått:)
men vi hörs imorron;)


Hej alla läsare ;)

Hejhej!
Idag vakna jag,jessie,cassie och mickis 11.45, vakna av att pappa ropa och sa att jag var tvungen att passa wille i en timme (lillebror) så jag gick upp till mig och käka lite frukost och kolla på tv med han... idag blir nog inget spec precis.. slappdag:) juste.. det kommer bilder från helgen inom kort:) igår kväll vid 23.30 börja det en bra film på tv som hette i still know what you did last summer :S den höll på till 01.35.. så efter den gick vi och la oss:) det har varit skit kul den här helgen, hoppas det blir så igen:)det var väl allt:) skriver mer sen :)


den var rätt läskig...


Sweet dream!<3

Hej igen!:)
just nu sitter jag, jessie, mickis och cassie och kollar på nån skit skum film på tv:n, den heter typ cube 2 det är typ några som har blivit instängda, fattar ingenting. vi får väl se om det händer nått:) imorron blir det nog inget hastigt precis, städa rummet kanske.. Sen måste jag jobba lite med min diktanalys-.- Det här blir nog sista inläggetför ikväll.. men jag skriver imorron:) ha det bäst, godnatt!<3


Hej bloggen! :)

Skrev tyvärr inte igår hade fullt upp med tjejerna, vi kolla på film och hade mys;)
Vi vakna 9 idag jävligt tidigt för att vara oss :P Vi har nästan bara slappat och kollat på film, Jessie och mickis åkte upp till affärn och hyrde en skräcki:S Den hette my bloody valentine:S nån som har sett den? rekomenderar!! Sen har vi väl inte gjort mkt mer.... nu tänkte vi sätta på world trade center, väldigt sorglig:(
Men men...puss:*







Kan inte sluta blogga ;)

Shit.. nu blir det tvärtom haha jag kan inte sluta blogga har typ blivit värsta freaket;) känns som jag inte kommer vara så social idag mot cassie, lollo, mickis och jessica:P

vad tycker ni om min blogg?
kul och veta fall nån läser den:)





Hej bloggen!

Hejhej!
Här kommer mitt första inlägg för idag, tänkte berätta lite vad som har hänt och kommer och hända :)
Idag så har jag då vart iskolan det börja med att jag vakna på morgonen och kom på att jag inte hade nå vatten så jag stack ner till cassie och fixa mig där :) skolan  har det vart chill lite musik, svenska, matte och spanska.. Just nu sitter jag i lollos rum och bloggar:P Lollo duschar och snart ska vi äta lite mellanmål ;)
Men det var väl nästan allt.. juste senare vid typ 6 kommer mickis, cassie och jessica. Alla ska slagga hos cassie;)
här kommer dagens outfit;)


Cardigan från H&M 399kr
Linne från ginatricot 99kr

Leggings från new yorker 129kr 


HJÄLP! Vårt vatten har fryst:S

Vårt vatten har fryst, så just nu har vi inge vatten :/ Och jag som tänkte duscha när jag kom hem men så blev det inte.. fick dra ner till grannen cassie och låna deras dusch:)  Men jag hoppas verkligen att det blir bra:)
Nu blire inge mer bloggande idag, skriver imorron :)
Godnatt!:* shit höll på och glömma en sak, glömde lägga ut min och lollos låt :D

Tokio Hotel-Break away




Hej bloggen:)

jo som sagt så har jag varit med lollo skit kul, efter vi hade planerat klart så gick vi in till rummet och lyssna på högsta volym på break away- tokio hotel! juste om ni ville veta så gick planeringen inte så bra så det blir nog ingen bio :( menmen det är såna smällar man får ta! vi får väl ta det nästa vecka:) Lollo och jag vi tog lite galna webbcam bilder :P som ni snart ska få se hih :) Nu sitter jag hemma och inte gör mkt alls..Imorron så ska jag vara med lollo, mickis, cassie och jessica :) Medans mickis och cassie åker in och möter henne stannar jag hos lollo :D det blir nog trevligt;)
vi hörs ;)

Här kommer dom underbara webcam bilderna ;)













Det är så jävla heta bilder ;) eller hur lollo? ;) <3


Lite musiktips :)

1. Eyes on fire- blue foundation, som ni fick höra tidigare.

2.Rihanna- hard ft.jezzy 

3. Black eyed peas- missing you 


4.money in the bank-swizz beats

5.supastar- million stylez
 

Det får räcka för idag:P


L&D planerar!

Hej bloggen:) just nu sitter jag och lollo och planerar inför bion på lördag, vi tänkte gå på avatar och så självklart hänger ju cassie och mickis med:) Men det verkar inte funka för det går ju inga jävla bussar, blir så jävla keff!! Men vi försöker hitta en lösning :) vi får hoppas på att det funkar :) Idag har det varit världens tråkigaste dag i skolan vi har nästan bara haft matte känns det som...
men nu ska jag och lollo fortsätta planera vi tog en liten paus:P

Ha det bäst <3


Någon som har sett den? är den bra eller dålig? är det värt och se den?



Dannies helt nya blogg!

Hejsan ! ;)

Jag och dannie är hemma hos mig nu och jag har precis fixat en ny header + design till dannie! vad tycker ni om den? :) Dannie är iaf nöjd och jag med :)

/Lollo

P.S! Checka in min blogg!


Love it!!<3

Eyes on fire- Blue foundation
har blivit väldigt galen i twilight/new moon :)
här kommer en favorit!!


Jävligt längesen!

shit.. nu var det år sen jag skrev, nu får jag fan ta och skärpa mig!! det har hänt skit mktt senaste tiden orkar inte precis rabbla upp allt nu men det kanske kommer lite senare. NU tyckr jag vi iallafall ska skriva om nuet :D vi kan ju börja med idag;) Idag så va det ju förintelsens minnesdag. Vi kolla på film nästan hela dagen vi såg anne franks dagbok inge bra, men det var ju hemsk om man tänker på att det har hänt :/ aja men sen hade vi slöjd i 2timmar och så sluta vi:) Jag åkte hem cassie hängde med vi tog lite käk och kolla på andra avenyn :D rekomenderar ;) Tänkte träna idag men hade ingen skjus så det blev inte så.. :/ Jag får faktiskt ta och bättra mig lite nu, ska försöka skriva så mkt som möjligt när jag kan:) ha det bäst, finns på nallen :)


tänkte lägga in lite bilder från modell för en dag och lite annat ;)











kisses/ dannie

 


RSS 2.0